Over ons

Meer dan 10 jaar ervaring

Samen gaan wij aan de slag om aan jouw doelstellingen te werken

Gebrek aan motivatie? Hulp nodig met afvallen? Of gewoon lekker sporten? Pro Plus Personal Training is de stok achter de deur, wij werken met ingeplande persoonlijke afspraken afgestemd op jou agenda. Pro Plus Personal Training is gevestigd in een sportcomplex met een eigen privé studio, fitnessruimte, zwembad, sporthal en buitensport opties.

Naast de personal training sessies, proberen wij door een brede bril te kijken wat er allemaal invloed heeft op jou doelstelling: gedrag en gewoontes veranderen heeft tijd nodig en daarom coachen wij pro actief op bewegen en voeding in de overige uren van de week om aan je persoonlijk doelstelling te werken. Hierin kijken we naar je persoonlijke belasting van de week en wat in jou agenda past. Ook tips tegen stres vermindering en het plannen en organiseren van de weekindeling speelt hierin een grote rol.

Beweging

Samen gaan we aan de slag aan jou persoonlijke doelstelling met individuele personal training sessies in een privé ruimte, vanaf het eerste moment wordt de belastbaarheid vastgesteld en werken we naar het gewenste persoonlijke doel. Naast de personal training sessies coachen we op meer bewegen.

Voeding

Naast de personal training sessies gaan we intensief aan de slag met voeding. De voeding wordt afgestemd op de gewenste doelstelling en de persoonlijke situatie.

Voor beginners en gevorderden

Outdoor Training

Elke week een uitdagende en afwisselende work-out in groepsverband, geen abonnement, op basis van een 10 rittenkaart van €75,- bij afname van personal training sessies of small group training geldt een reducerend tarief. De work-out vind in de wintermaanden binnen plaats.

Small Group Training

Met een personal trainer werken aan je doelstellingen in klein groepsverband? Met small group maak je een klein groepje van minstens 2 en maximaal 4 personen waarin je de kosten van een personal trainer deelt. Elkaar motiveren, stimuleren, plezier! Small group training kan al vanaf € 18,75 p.p